Fesssssssssssst

Äntligen slut på veckan, snacka om en fullspäckad vecka med mycket jobb och party=)
Onsdagen bestog av party för hela slanten, dagen började med skit bra väder, lunch i badhusparken som slutade med att planerna inför kvällen var klara. Stack hem fixade till mig och drog ner till kusin petters tak där vi satt 15 stycken från plaza och drack i medans solen stekte. Drog ner på marité och slutade med att alla stog på dansgolvet, jag, olga, matilda, stephine och isabelle gick på killarnas pissoar vilket var ett helt ny upplevelse vill jag lova speciellt i det tillståndet vi var i också=) hade min absolut roligaste kväll på länge som slutade med att jag, robin lindgren och mathias kom hem och skulle göra varmamackor men det slutade med matkrig=) jag och robin skulle upp och jobba kl. 8 dagen efter vilket gick sådär båda var typ full när vi vaknade tur vi jobbar på samma jobb så vi kunde hjälpa varandra under dagen. Går dagen bestod också av utång börjad med trerätters på plaza med min älskling olga sen bar de av upp emot gamla teatens uteservering där madde, krister, kristers bror och några kompisar satt. Gick upp till oss och festade lite sen gick vi på plaza för att beställa lite järn innan vi skulle på marité. Vi beställde 10 shots var och fick betala 36 kr för dem haha snacka om ett stort jävla skämt tur man har bra personalpriser så man slipper bli så himla fattig av att gå på krogen=)

Idag jobbade jag frukost vilket var ett helvete att kliva upp men jag får skylla mig själv. Sen har jag, matilda och olga legat i önsjön hela dagen. Hur skönt som helst och det var till och med varmt i vattnet. Ligger hemma nu och myser med min lilla prinsessa och väntar på att matilda och olga kommer för att sedan ta en promenad emot badhusparken sen blir det film resten av kvällen=)

Mattan har åkt till rhodos så jag och sessan är hemma själv hela veckan=( fast jag tror lillsessan tycker det ska bli skönt för då kan hon sova på pappas plats hela veckan=)
Ne nu får det räcka med uppdatering för idag, djussar på en bild från flukta sedan onsdag.
                                 

Jag och mange på marité visar inte alls att vi hade druckit;) haha syns även på tungan att jag druckit baccardi=)

Älskade Farmor

Idag är det precis 1 år sedan våran älskade lilla farmor lämnade oss. Saknar dom båda enormt mycket och dom finns i mitt hjärta hela tiden. Kommer aldrig glömma alla minnen som finns, det bästa jag har och aldrig kommer släppa. 
Denna dikt hade farmor hittat och hon hade sparat den tills dagen då hon dog. Jag brukar läsa den för mig själv ibland och det känns enormt bra när jag gör det. Man kan tro att det är farmor som skrivit den själv för det var precis så här hon ville att du skulle vara.

Den dagen jag går för att ej vända åter
Jag vill att ni minns mig precis som jag var
Det blir bara värre mina kära om ni gråter
För ingen kan ändra det öde vi har
Den dagen ni står här och kanske mig saknar
Jag vill att ni lever och livslusten har
Mina älskade kära jag vill att ni lever
de dagar, den tiden ni har kvar


Den är enormt fin och jag älskar den, jag älskar henne, jag älskar farfar men tyvärr så lever vi i en värld som någon gång kommer ta slut för alla och jag hatar den, varför måste den splittra något så underbart?
Jag vet att ni finns med oss hela tiden och jag hoppas att ni vet hur mycket vi saknar er, ni är de underbaraste männsikor som fötts på denna jord och ni kommer alltid finnas i våra hjärtan!


Trötter..........

45 minuter kvar tills jag får stänga igen gymmet för idag, haft en super skön dag fylld med träning och jobb. Är dock lite trött efter en underbar midsommar men det är väl så det ska vara. Festen slutade runt 6 och då var man ganska slut vill jag lova somande kanske runt halv 7 efter att vi plockat undan lite glas och annat skräp som låg runt tältet. vaknade upp 11 och var enormt pigg började städa och plocka undan efter middagen när väl köket var klart gick jag ner och hoppade på petter, johan och robin vilket inte var det smartaste jag gjort eftersom dem fortfarande var full när dem vaknade. När vi äntligen var klar med allt ¨åkte jag upp till familjen i torsgård och åt middag med dem och moster med familj. Super mysig dag som höll i sig till dagen efter också med ett enormt skönt väder spenderade vi hela dagen ute.

Men idag är man äntligen tillbaka till det normala, skönt att vara ledig men väldigt skönt att komma tillbaka till jobbet efter en full späckad helg. kollade precis på klockan och insåg att detta inlägg tog mig en kvart att skriva haha bara 30 minuter kvar nu tills jag får gå hem och kika på beck och mysa tills ögonen inte orkar vara öppna längre.

Har fått en utmaning av mina chefer att jag ska köra 8 pass på 14 dagar så nu är det bara att hålla igång, blir 4 denna vecka och 4 nästa vecka sen är jag klar och ska utvärdera utmaningen för att sedan se om vi kan använda det i någonslags tävling för medlemmarna, kul att vara lite försökskanin ibland. Var på kettelbells idag så nu återstår bara 7 känns skönt, ett steg närmare målet!

Ne nu ska jag förbereda stägning ha en fortsatt bra kväll =)


Lycklig tjej

Ja då var ungdomslivet slut och vuxen livet som redan börjat, känns underbart att skolan äntligen är slut. Jag hade världens bästa student och hade absolut inte kunna haft det bättre. Roligaste jag gjort i hela mitt liv och flaket går ju inte ens att tala om fan va roligt det var. Vill göra om allt igen men nu är det slut på det roliga, nerå det roliga har nästan inte startat än:) sommaren kommer bestå av jobb ända fram till mitten av augusti när en väl behövlig utlandsresa väntar som jag fick av min älskling i studentpresent. Längtar till lite semester med massa sol, bad, underbara vänner och massa party.

Snart är det midsommar och jag längtar, hoppas bara på att vädret kommer att vara med oss så att vi kan åka lite båt och kanske att vattenskidorna åker fram för först gången i år. Hoppas bara på lite värme så ska det nog gå vägen.

Har fått heltidstjänst på fristilen och jag är nog lyckligast, absolut det roligaste jobbet jag skulle kunna tänka mig nu. Få träna, ha egna pass, hjälpa andra med träning och träffa trevliga männsikor hela dagarna finns det något bättre. Känns jätte roligt att ha fått denna chans. Kommer absolut jobba kvar på krogen också men kanske inte på samma sätt som nu.

Kommer lite bilder från studentmiddagen och mösspåtagningsbalen har inte lagt in alla andra bilder från flaket och champangefrukosten osv. kommer när jag lagt in dem.





ne nu får det vara bra för idag lägger upp mer bilder sen=)
ska kolla på sex and the city filmen och försöka sova är hos min moster och min käraste kusin väckte mig 7.30 imorse och jag somnade 01.30 lite trött va jag när hon kom kan jag lova. Åker hem imorgon och då ska jag hälsa på min ny inflyttade lilla älskling angelica som jag har längtat enormt mycket efter men nu är hon här och min föralltid hoppas jag=)

RSS 2.0