Lycklig tjej!

Jag har aldrig mått bättre, och det är så underbart att ha den känslan i kroppen. Har den senaste tiden överväldigas av positiva saker, blir lika överraskad varje gång. Känns som en stor dröm som aldrig tar slut utan bara blir bättre och bättre.

Just nu är det mycke roligt som händer samtidigt. 14 dagar till thailand, mycke nytt på jobbet, fortsätter mitt jobb som receptionchef och kommer från och med första januari att vara säljansvarig. Känns helt underbart att kunna växa inom branschen ännu lite till. Vi går nu in i en kedja som heter CMS vilket innebär bara positiva saker för oss. Vi kommer fortfarande att vara en fristående anläggning men får andra avtal och dessutom får alla våra medlemmar ett var sitt travelpass som ger dem möjligheten att träna på alla CMS anläggningar i världen. Känns stort och häftigt, så nu längtar jag till januari när allt drar igång.

Första advent på söndag och jag längtar, julkänslan har kommit och det ska firas med glöggmys imorgon. Snart fyller jag år också, och det firas i Thailand :)

Ne nu blir det sängen, upp tidigt imorgon för att sticka på utbildning :)

Avslutar med en fin bild från min och nessas morgon promenad idag!



Grattis Lillbror :)

Min mini Jesper som blivit stor idag, fattar inte att han får börja hänga på krogen nu. Känns konstigt men för mig är han fortfarande lilla Jesper :)


Grattis igen fina lillebror :)

Mys!

Lever i en mys bubbla just nu, har egentligen fullt upp på jobbet med allt som ska fixas inför min ledighet men det känns som jag redan tagit semester. Det är nära nu bara 17 dagar kvar tills vi åker ner mot Stockholm, för att sedan flyga vidare emot Thailand. I LOVE IT :)
Haft en riktig mys kväll, med trevligt sällskap på Solo. Middag, vin och massa skratt med underbara tjejer som det bara strålar glädje om. Min underbara vän Lisa som är helt otrolig på alla sätt och vis, gav mig ett råd i somras. Det löd såhär: Du ska umgås med de människor som ger dig energi och strunta i de människor som bara suger ur dig all energi, och det är helt sant. Meningen är att vi alla ska må bra och det gör vi inte om vi blir nedtryckta och överkörda av negativa tankar och dålig energi. Därför gjorde jag som hon sa och jag mår så himla mycket bättre av det!!
Självklart har vi alla dippar i livet, men som riktiga vänner så ställer man alltid upp för varandra och försöker göra det bästa av situationen.
Nog om det :)
Imorgon bär det av till Bräcke med Ulrika för inspirationsdag för tjejer/damer som tränar eller som vill börja träna. Vi har blivit inhyrda som instruktörer och ska köra pass, känns väldigt spännande och kör för ett helt nytt gäng som vi aldrig träffat. Så ska jag orka upp tidigt imorgon bitti så är det nog lägg dags för mig nu :)
Bjuder på en bild på min underbara vän Lisa!


GOD NATT :)

Nya magasinet!

Fotades till det nya magasinet här om veckan, lika nervöst som alltid. Denna gång har vi lagt fokus på gymmet. Ett helt träningsprogram med bra övningar som också kan göras hemma.
Fick smak prov på några av alla bilder idag, roligt att se resultatet. Kul när man jobbar med duktiga fotografer :) Närbilderna är tagna för Framsidan och de andra är en del av programmet.


Thailand!

Om 25 dagar :)






2 veckor här kommer att vara helt underbart, vill att denna månad ska vara slut nu :)
Skyndade mig att kolla hur träningsmöjligheterna såg ut, och ett stort gym finns på hotellet som dessutom ingår i priset. Brukar annars vara som i USA att man får köpa till träningdelen för en viss summa. Kan inte bli bättre, träna, sola, bada, umgås och äta massa god mat. LÄNGTAR :)

Bästa tjejerna!

Hade bästa tjejerna på besök förra veckan. Bio, bubbelbad och massa mys och så har dom invigt deras egna rum som dom själv tyckte att det var :) Älskar tjejernas tankar och funderingar, så roligt att lyssna på.





Höst!

Högsäsong, mycke människor och en pappershög som aldrig minskar. Det är exakt där jag är just nu. Vi är redan inne i november och snart är det jul, helt otroligt vad tiden går fort. Tycker nyss det var sommar och yran, men det är ju historia nu ;) Mycket har hänt på väldigt kort tid och jag har knappt hunnit förstå allt som har hänt. Många roliga fester som varit på slutet, och jag som inte druckit sen i somras har nu druckit 2 helger i rad. Haft riktigt roligt med både tjejerna och 30 kalaset i åkersjön, men det har verkligen känts i kroppen efteråt. Tur det är långt mellan gångerna annars, iaf för träningens skull. Helgen som var däremot tillbringades i Stockholm med massa träning och utbildning. Älskar dessa intensiva utbildningar med 5 träningspass om dagen, denna gång de nya passet som les mills startat CX30 som bara är råstyrka i bålen. Längtar till att se lite förbättringar gällande bålstyrkan inom några månader. Ett pass som jag absolut vill rekommendera för er, kom och testa det hos oss i vinter. I förgår när jag kom hem från jobbet så fick jag en present, och inte vilken present som helst utan en resa till Thailand om ungefär 3 veckor. Har inte riktigt förstått det ännu men till Thailand ska vi i 2 veckor och bara njuta av ledigheten. Sola, bada, äta gått och bara leva livet. Vi kommer hem den 21 december lagomt till jul, bruna och fina förhoppningsvis :) Gud vad jag längtar, och så himla roligt att vi åker med nästan hela familjen Boström. Åker ner den 5 dec med Jocke, Sandra och Lucas, sen vidare till Thai den 6 dec. Bilder kommer snart :)

RSS 2.0