Glädjande överraskning

Förra veckan fick jag den glädjande överraskningen när jag var på fristilen att jag i höst ska få börja hålla i pass i bodystep och bodypump. Jag blev jätte glad och längtar som sjutton. Igår var jag och ingela ute och gick med nessa och iza en trevlig promenad med två trötta hundar efter halva vägen. Idag har jag solat i det fina vädret fick lite färg som tur var. Längtar till sommaren nu, till solen, de korta kjolarna och badandet såklart. Nu är det äntligen säkert att vi ska åka till spanien, 5 augusti beger vi oss av och kommer lagomt hem till älsklingens 20 års dag. Ska bli skönt att komma bort till värmen och förhoppningsvis komma hem lite brunare. Ne nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon för att börja fira sista april med lite kubb spel och grillning.
God natt


Våran älskling

image4

Våran lilla busunge har det varit fart på hela dagen, vi har varit på fristilen och busat lite med shira, en likadan vovve fast hon är 3 år.  Sen har vi varit ute och gått och lekt i det fina vädret, så nu hann vi inte mer än innanför dörren så somnade hon. Ne nu ska jag ladda inför mitt bodystep pass.
hej svejs


Tack Marita

Tack marita för att du är så bra på att pyssla, så att min blogg blev så bra.
Du är en ängel!
pusss

Äntligen sol!

Äntligen har solen kommit tillbaka. Tänkte berätta lite om helgen, i fredags hade jag besök av matilda, emma, jonas och oscar vi spelade kort och pratade tills klockan var 2 väldigt mysig kväll. Vaknade 09.00 på lördagen av att min älsklings väckerklocka ringde för att han skulle me flyget till stockholm, så då var det bara kliva upp. Senare på dagen åkte jag, emma och matilda till strugun och myste. lördagen bestod av promenader solning och filmkväll, mysigt mysigt. Söndagen vaknade vi klockan 10 och var jätte utvilad så vi åt lite frukost sen bar det av upp för stuguberget, inte så långt som man tror dit upp men man är ganska nöjd efter alla uppförsbackar man måste gå upp för. Idag har jag varit ute och sprungit och har även hunnit sticka på gymmet en sväng väldigt skönt att komma igång igen efter förkylningen. Ne nu ska jag gå och duscha och lägga mig.
puss erika

Fröken sverige, vilken film

Idag satt  jag, matilda, moa, emma, niklas och nessa ner i badhusparken och myste i solen, skönt var det. Ikväll har jag haft besök av emma och matilda vi kollade på fröken Sverige och skrattade oss igenom nästan hela filmen, mysigt mysigt. På lördag ska jag åka hem en svänga med emma och matilda ska bli skönt vi ska övernatta i våran stuga och ha lite filmkväll. Får se om vågar se skräck film, men det slutar nog med någon astrid lindgren film, fast det är inte helt fel det heller. Ne nu måste jag lägga mig innan nessa blir galen för hon ligger i sängen och väntar på att bli kliad.
Hej svejs


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0