Mina Älsklingar

MIN ÄLSKLING kom även fast hon inte skulle det, och jag är överlycklig.

Och MIN andra ÄLSKLING längtar jag efter så jag håller på att spricka. Du måste bli frisk snart mitt hjärta jag saknar dig enromt mycket. MATILDA min tjej du är värd allt bra som finns i världen och jag ÄLSKAR dig!

Lurad

Nu börjar överraskningarna komma, igår blev jag lurad så det bara skriker om det. Mathias sa nämligen till mig att vi skulle åka ut på flyget för att hämta Arish som skulle vidare till åre för att spela dj. Så när vi står och väntar i väntsalen så står jag och letar efter en lång snygg kille men jag ser ingen. Tills det var någon som hoppade på mig som sagt till mig att hon inte kunde komma när jag fyllde år . Det var min älskling Angelica som kom, jag började ju såklart böla mitt upp i allt. Men lycklig och överraskad blev jag. Nu är det inte länge kvar tills jag fyller år ska bli väldigt skönt må ni tro.

Två veckor kvar till jul och jag längtar, har världens jul känsla nu och det är underbart.

ne nu ska jag göra mig klar för mina tre timmar i skolan idag. Känns väldigt segt fast det är väldigt skönt att sluta halv 11 också för då har man hela dagen kvar.


Helgen

Jobbat hela helgen på både plaza och fristilen, varit en stressig helg men rolig ändå. Igår var det fösta advent och vi hade bakkväll vilket blev väldigt lyckat. Jag, Lina och Olga lyssnade på julmusik och bakade lussebullar, pepparkakor, tryffel, kola och knäck. Knäcken blev ju inte allt för bra men allt det andra blev jätte gott. Aldrig skrattat så mycket som igår med allt konstigt som vi gjode, kommer lite bilder från det lite senare.

Idag vaknade jag av väckarklockan 9 men insåg snabbt att jag inte skulle ta mig upp ur sängen. Pågrund av en full späckad helg med 4 timmars sömn varje natt så kändes det som att jag avr förtjänt av lite sömn. Så jag stannade hemma och låg och mös med min prinsessa i sängen tills klockan närmade sig 12. Då klev vi upp och drog med jenny på en promenad. Sen var jag tvungen att ta tag i adventspyntningen, köpte fyra nya blommor idag så det skulle bli snyggt och fräscht till jul. Blev väldigt fint och jag är super nöjd.

Nu jobbar jag bara en helg till sen ska jag vara ledig nästa. Ska bli så himla skönt att vara ledig, eftersom jag jobbat så mycket på slutet. Förstökte få Lina och Olga att berätta vad som är planerat tills jag fyller år men jag får inte reda på något. Är grymt nyfiken och jag hatar överraskningar, tur att det  är snart så jag får det överstökat.

Ne nu ska jag snart stänga och gå hem och kolla på tv och bara mysa med mina älsklingar


RSS 2.0