Rättegång

Idag har vi varit på rättegång, och inte vilken rättgång som helst utan den åtalade hade även anlitat Leif Silbersky som sin advokat. Det var mycket intressant och handlade om misshandel, mellan två gubbar i 60 års åldern. Det roliga var att Leif Silbersky körde över åklagaren totalt så åklagaren tillslut var helt tom på ord. Förhoppningsvis så kommer den åtalade att gå fri tack vare Silberskys totala överkörning. Trodde inte det skulle vara så spännande att gå på en rättegång men det va skit spännande. Hoppas att artikeln som jag ska börja med nu, också kommer att bli lika spännande.

 Tänkte bjuda på en bild på Silbersky. Förstår verkligen att han är en av sveriges bästa advokater och får skydda alla kändisar i rätten.


Ne nog om detta nu ska jag iväg och städa hos Tobbe för att sedan gå hem och ladda inför kvällens arbetspass.


Sjuk=(

Denna vecka började ju inte precis bra, blivit sjuk och sovit mesta delan av dagen. Helgen tog nog kål på mig när vi i två timmar bara var två som gick på golvet när vi i vanliga fall är fyra. Blev ett jävla springande hit och dit kändes som man inte hann ta bort någonting för ens det var fullt med glas och flaskor igen. Kändes som tiden stog stilla och att vi skulle hinna dö innan kvällen var slut, men snacka om att jag uppskattade sängen där vid fyra när vi kom hem. Söndagen låg jag död fram till 16 när jag klev upp och gick ut och gick en sväng, för att sedan lägga mig framför tv:n och kolla på alla favorit program.

Imorgon blir det nog skolan även fast jag inte är 100 ännu, känns som jag måste göra något för annars jag blir galen av att ligga stilla hela dagarna.

Förrsten är det inte länge kvar tills det är lov, ska bli så jävla skönt. Fick massa nya kort på mina älsklingar som jag äntligen ska åka till på lovet, som jag längtar!

Jag har lovat min lilla prinsessa att vi ska på badet och "simma" :), en vana när jag kommer. Synd att lill prinsen är för liten, men det kommer en dag när han också får följa. Saknar er mina hjärtan synd bara att ni bor så långt ifrån mig, skulle vilja vara hos er jämnt!<3

Måste också berätta den roliga detaljen att Nessa för övrigt tror att jag och mathias är hennes valpar, hundar har ju en tendens att tro det när dom precis slutat löpa. Lagomt mysigt att ha en hund som ligger på huvudet när man ska sova och slickar rent ansiktet, men det går inte att göra något annat än att skratta. Hon är ju världens sötaste och mysigaste hunden man kan ha i sängen ändå.

god natt och sov gott, ska lägga mig och mysa med mina två älsklingar och kalle som ska sova hos oss i natt. Så i natt har Nessa tre valpar att slicka rent i ansiktet haha


Tråkigt väder


Min lilla sötnos har börjat löpa nu så vi har laddat upp med hundblöjor i stora lass, men som tur så har hon dom bara när vi är borta och under natten. Hon tycker inte om det själv så mycket utan istället skäms hon.

Vad har hänt med vädret´? nu vill jag ha vinter och snö, så man kan åka till fjällen och åka skoter, ta på sig dunnjackan, vantar och mössa. Vintern är den bästa årstiden tycker jag, när de blir mörk så man kan tända ljus och ligga inne och kolla på en bra film medan det är skit kallt ute, klä på sig så man ser ut som en jätte och åka till åkersjön varje ledig tid, alla de mysiga stunderna som jul, advent, nyår och många andra underbara stunder på vinter. Så snön får gärna komma för min del istället för den här jävla blåsten och regnet som tar dö på en.

Snart är det helg, väntas jobb som vanligt. Jag jobbar både torsdag, fredag och lördag nattklubb, så få se hur pigg man är på fredagen när man ska upp på skolan.

nu väntar träning så jag måste kila men ha en trevlig kväll allihopa

RSS 2.0