Nu är julen slut:(

Jag är helt värdelös på att uppdatera och när jag väl gör det har jag tusen saker att skriva om så det blir skit långt varje gång. Tänk om jag kunde skriva med jämna mellanrum så hade jag aldrig behövt skriva så långt. =)

Min jul har varit alldeles perfekt, med mycket mys och roliga människor. Firade jul hos min moster med familjen vilket var första året utan farmor och farfar, det var väldigt mysigt fast jag saknade dem väldigt mcyket. Många bra julklappar fick jag minsann även fast jag inte ville ha några i år, jag ville bara ge bort massa julklappar. Det bästa av allt att jag har fått den stora äran att bli gudmor till det sötaste barnet i världen. Axel heter han och är min älsklings mosters andra barn. Världens sötaste kille är han, kommer bilder senare på mina små troll.
Tack för en underbar julafton som aldrig kommer glömmas, vi är som en enda stor familj med två mammor, två pappor och fem barn haha, älskar er alla ni är helt underbara!
Mellan dagarna kom och det innebar självklart massa jobb, juldagen var full späckad eller hela helgen var det.

Angelica och anna kom för att fira nyår med oss, vilket blev väldigt lyckat. Många roliga människor som dansade från klockan var 23 till 04 väldigt lyckad fest tack alla som var med oss denna kväll. Måste ju också nämna den fantastiska spa kvällen som Angelica bjud in oss på. Jag, Carola, Åsa, Inglea, Anna, Sandra och Katharina blev omhändertagna en helkväll med massa god frukt, drinkar, ansiktsbehandlingar och allt där till.
Tack min underbara älsklings tjej för att du är bästa.

Helgen efter nyår så åkte jag, mathias, philip, anna, angelica, anton w, carola, daniel och barnen till åkersjön för att åka lite skoter, men det tråkiga var att vi hann bara åka på lördagen eftersom det blev skit kallt på söndagen men det var lika mysigt ändå. Jag fick iaf chansen att prov köra min nya skoter och den gick väldigt bra vill jag lova, det tråkiga är att man bara vill åka hela tiden men inte kan. Men snart blir det, bara en och en halv vecka kvar sen bär det av till åkersjön för att fira skoterns julafton, kommer bli så sjukt kul eftersom alla ska dit. Dessutom kommer min älskling upp igen och ska förlja med oss dit och det är ju bäst. 

jobbigt jobbigt att  barndomen är så gott som slut för min del, önskar att den kunde vara längre men det är ju bara att glömma. Fast det är tur att jag älskar att jobba med det jag gör annars hade jag nog aldrig klarat av detta.

Ne nu orkar jag inte skriva mer men god fortsättning på er alla.


RSS 2.0