Saknar busungarna

 
Saknar mina små änglar, längtar tills dem kommer till mig. Självklart hoppas jag att jag kommer få som jag vill och att hela familjen flyttar till stugun. Eftersom jonas har fått jobb på jämtlamell nu och ska jobba till en början över sommaren men förhoppningsvis kommer få mer efter så måste dem flytta hit tycker jag. Tycker det är olagligt att bo så längt ifrån sina älsklingar och gudbarn=) Fast skulle dem flytta hit så skulle jag vara där jämnt och det vet dem nog om. Vet ju iaf en som skulle vara super nöjd då=) (EMILIA)

Saknar er mina små älsklingar!

Sommar & jobb

Sitter och funderar på vad man ska göra i sommar mer än att åka utomlands. Philip kom med den smarta idén att vi skulle dra ihop ett gäng och åka båt genom göta kanal, jag tycker det var ett väldigt bra alternativ. Så vi får se vad som händer känns lite jobbigt att inte vara ledig hela sommaren och ha sommarlov, utan ha semester i någon vecka istället.
 
Men jag ska inte klaga eftersom jag trivs så bra på mina jobb, har fått heltids tjänst på båda jobben men det blir fristilen som jag kommer satsa på och sen jobba på plaza som jag gör nu. Känns riktigt bra att få chansen att utvecklas inom träning, gyminstruktioner, passinstruktör, kostrådgivning och det bästa av allt är att man själv får träningen på köpet medans man jobbar under pass och gym. Få chansen att hjälpa människor med träning och hälsa som får dem att må bra, är nog det bästa jag kan tänka mig att göra.

Ne nu ska jag jobba klart sen ska jag till stugun och kolla på fotboll.
hej så länge

Studenten

Länge sedan nu igen måste bli bättre på detta. Snart är det studenten och massa baler, känns väldigt roligt och jag har nästan fixat klart allt inför det. Har äntligen införskaffat mig 3 klänningar nu till studenten och 2 baler. allt har gått så himla fort och snart är det över. Jag längtar tills tiden är över med både pluggande, jobb och ingen fritid.

Resten av min veckan kommer inte bli så mycket lugn och ro. Går i skolan hela dagen börjar på frisitlen 5-9 sen börjar jag på plaza 10-3 sen ska jag upp imorgon och jobba lunch, after work 10-10 sen lördag har jag öppning fristilen 9-1 sen jobb plaza resten av dagen och natten. sen söndag jobb fristilen. Känns som jag kommer ha en väldigt rolig helg men sånt är livet.

Skulle varit på dop på lördag men jag missar det har försökt byta mitt pass men ingen som kunde känns så sjukt tråkigt. Men mathias får åka för båda två istället. Hoppas det går bra för nelly när hon ska döpas med vattnet.

Snacka om att det är mycket att göra innan allt är klart när det gäller studenten. Jag har aldrig tänkt på att det är jätte mycket att planera och göra utan jag har bara tänkt att man bara gör det. Äntligen har vi fixat studentmiddagen och vart vi ska vara och allt. När jag och mamma skulle kolla vilka vi skulle bjuda kom vi upp i 70 st så vi kom fram till att vi inte kunde vara i våran lägenhet så nu har vi fått låna plazas festvåning temperance nere vid polishuset så det kommer nog bli grymt. Längtar så jag håller på att spricka.

Det bästa med allt är att efter studenten så kommer min älskling flytta hit och då kan jag vara med henne jämnt eftersom det är så nära!!!!

Ne åter till skolan, föreläsning står på listan.

RSS 2.0