Jbb jobb jobb

Jobba, jobba, jobba känns som att det är de ända man gör på fritiden. Förstår inte riktigt meningen med att gå på krogen och bli så jävla full att man inte kan stå och sen spy över hela sig själv och golvet Men en sak är ju säker att dom måste ju inte må så bra dagen efter och troligtvis vill dom inte göra om det, hoppas jag. Vi hade nog rekord på spyor igår. men som tur va så smög jag mig undan så jag inte behövde torka upp någon. Trevligare saker finns det ju faktiskt.
Ne nu ska jag ner och flaya på stan åt Fristilen och ge ut gratis biljetter. Hoppas det är mycket folk så jag få massa att göra.



Torsdag

Nu är det snart helg igen, känns skönt även fast jag ska jobba fredag och lördag. Har börjat med vårat projekt arbete nu och det går galant, det är hur kul som helst och jag visste inte att skolan kunde vara rolig men det har jag upptäckt att den är. Fast det kan ju vara bara för stunden.

Några smakprov av några klänningar som jag ska köpa, men kan inte bestämma vilka gillar alla.


Ne nu ska jag laga mat och plugga religion.

Glad tjej=)

Har haft fullt upp hela dagarna och helgerna nu så jag har inte hunnit uppdatera, eller så är jag bara så himla dålig på det bara. Men nu har skolan börjat igen, känns väldigt bra och roligt förstås sen är dte bara ett plus att man får tillbaka alla rutiner efter en slö sommar. Har haft fullt upp har börjat jobba på både G3 på helgerna på natten och fristilen på vardagarna på kvällen, så det rullar på väldigt bra nu och det känns skit bra.

Troligtvis så ska vi flytta snart eller om ett tag, fast inte så långt om man säger så utan bara lite längre ner i huset till en lite större lya och lite finare. Mycket som är på gång men det gillar vi.

Jag har förresten fått en kusin som ska heta Axel, hur söt som helst.

Och tänk att min lilla prinsessa har blivit stora syster. Kan tänka mig hur stolt hon är över sin lillebror.


Ne nu ska jag gå och kolla på en film och troligtvis somna till den som vanligt, god natt alla glada.


RSS 2.0