Juletider

Åhh jag är så trött har sovit fyra timmar inatt om ens det, jobbade natten och kom hem halv fem. Klockan ringde kvart i nio imorse, då var det bara att kliva upp och skynda sig på fristilen. Det är tur att alla glada människor som kommer och tränar ger mig energi så jag inte somnar. Stänger ett och då bli det skynda sig hem och sova en stund inann jag ska till min älskling Matilda som fick komma hem över helgen, och sen vankas det jobb från 6 ikväll. Tur vi öppnar 2 imorgon så jag hinner sova lite. Det bästa av allt är att imorgon ska jag och några tjejer från plaza ha bakdag, med allt vad det innebär. Ska bli skit kul, har gått in för detta hårt och seriöst. Det bästa med hela dagen är att vi ska under kvällen åka runt till massa som jobbar på plaza och bjuda på våra bakverk. Dessutom ska vi vara julutklädda, jag och Olga ska vara tomte, Lina lucia och dom andra vet jag inte riktigt ännu.

Min älsklings matilda har fått permis över helgen från sjukhuset, så jag ska äntligen få träffa henne idag. Som jag har längtat efter henne, ska bli så skönt att få träffa henne. Matilda är mitt hjärta!

Snart jul och nästa helg är det julmarknad på jamtli, det kan man bara inte missa så himla mysigt. Denna tid är det bästa på hela året, snö, jul och nyår. Vi ska nog åka ett gäng till åkersjön på nyår, ska bli hur kul som helst. Massa skoter åkning, grillning, fest och mys. Jag längtar enormt mycket och hoppas på ett bra väder och mycket snö.

Ne nu ska jag jobba klart så jag får gå hem sen.


Tiden går...

Tiden går och snart fyller jag år, vilket innebär att julen snart är här. Jag vet inte riktigt om jag vill fylla år längre, har hört så många planer som är planerade till min födelsedag så jag tror att jag måste resa bort. Allt handlar om att alla vill se mig full eftersom mina jobbar kompisar på plaza inte har gjort det. Känns som att hela kvällen kommer spåra och sluta med att jag ligger hemma deckad. Nerå det kommer bli jätte kul, fast lite jobbigt är det att inte får veta vad de riktiga planerna innehåller. Hatar överraskningar, jag är för nyfiken för det.  

Julen är snart här och vi ska vara i sollefteå då för första gången. Kommer kännas lite konstigt att fira utan farmor och farfar men det är ju en sak jag måste vänja mig vid.

Idag ska jag åka hem och fira jesper ska bli skönt att komma hem en sväng och slappna av. Få maten serverad och inte behöva göra någonting. Har ingen skola imorgon ska bli skönt, fast då börjar jag jobba 5 istället på plaza känns lite segare. Kommer nog ha sjukt mycket folk imorgon för vi ska ha öppet movits för att Sabbaton ska spela och det är sjukt många anmälda på dom.

Är jag ensam om att tycka att det är skönt att vinter har börjat komma? Nessa älskar det, hon tycker det är jätte kul att busa i snön. Man blir så glad när man ser hur kul någon man älskar har det. Fast jag tror att hon tycker det är lite jobbigt när vi är ute och går när det är så halt.

Sjukhus!



Min älskling ligger på sjukhus och dom vet inte vad som hänt. Jag var dit idag och det var jätte jobbigt att se sin bästa vän ligga med dropp och må skit. Dom har röntgat hjärnan men inte hittat något ännu, nu återstog magnetröntgen. Jag hoppas du blir frisk snart älsklingen min, saknar dig och tänker på dig mitt hjärta!

Spanien kort

Nu har jag äntligen fått massa bilder från våran tripp i Spanien, som jga har väntat på dessa. Bättre sent än aldrig som man brukar säga;)


Nu vill jag utomlands, solen, drinkar men framför allt brännan!

Har varit på 6-års kalas idag, min älskade Viktoria fyllde år idag och det var jätte mysigt. Synd bara att jag inte kunde stanna eftersom jag ska jobba ikväll, men längtar tills hon ska komma in och bo hos oss någon helg framöver.
Julen närmar sig och jag längtar, dock den första julen utan både farmor, farfar och morfar eftersom han ska utomlands. Så i år ska vi fira i Sollefteå hos min moster, det ska bli mysigt men kommer att bli tomt utan dom andra.
Ne nu ska jag kila, hoppas på mycket f


Grattis till lill tös

Grattis grattis till Melina och Ante som fick en liten tjej idag, nu längtar jag tills att få träffa lill tösen deras. Jag hoppas att allt har gått bra för er, det är ni värd.

Idag har det varit en skön dag, kom till skolan för att ha textkommunikation men hann inte ens sitta där i mer än 5 minuter innan en lärare kommer och hämtar oss för att ha genrep till våran sp-show som vi ska visa upp i helgen på öppethus. Nästan alla inriktningar på sp är med på showen och det kommer bli sjukt kul.  Det roligaste är att det är nästan ingen inriktning som är seriös. Vi spmt ska sjunga en sång, från början var det panta la mera låten men vi ändrade oss lite fort och ska köra aldrig ska jag sluta älska dig fast i en annan verasion som är gjord av oss. Dagen slutade med att vi fick en uppgift och sen fick vi gå hem. Så jävla skönt vi slutar alltid tidigare och har typ inga läxor nu det är underbart.

Ne nu ska jag snart stänga så jag får gå hem och mysa, kolla på mamma mia och äta pomolo världens godaste frukt.

Helgen

Min helg har sätt ut precis som vanligt, jobb, jobb och åter jobb. Fast en sak har skilt sig ifrån dom andra helgerna och det är att julborden har börjat. Julmat, julgodis, tårtor och julmust snacka om kalas. Eftersom jag och Lina hade två jätte fulla norska sällskap att ta hand om så var godis bordet ett måste. Det slutade med att vi fick ge sprit förbud till ena sällskapet eftersom halva gänget var alldeles för fulla för att få köpa mer. Sen lyckades jag hitta 500 kronor på dansgolvet vilket gjorde helgen ännu bättre.

Idag har jag varit hemma och myst med min lilla älskling hela dagen, vaknade med världens mag värk så det fick bli en hemma dag. Efter min lång promenad med nessa blev det lite bättre, så vi bakade snickers kaka tills våran älskling kom hem. Eller snarare jag bakade och nessa smakade, en mysig dag helt enkelt. Fick en blomma av älsklingen när han kom hem, bild kommer. 

Det går väldigt bra nu och de känns så jävla skönt, blir nog en utlandsresa efter jul och det ska bli så jävla kul. Isabelle frösöker få med mig till thailand så vi får se vart det bär av. Jag ska också åka till Stockholm efter jul och shoppa, bo på hotell och gå på krogen med mina kära arbetskompisar Olga och Lina, får se vilka fler som följer.

Snart är det bara ett halv år kvar sen är det slut på skolan, det ska bli så skönt. Vi har beställt student mössa nu, så nu känns det verkligen som allvar.

Melina och Ante har inte fått någon bebis ännu, men jag sitter och väntar på ett mms på lill bebisen från dom. Hoppas den kommer snart så gumman min inte behöver gå över tiden något mer.

Ne nu ska jag jobba klart så jag får stänga och fösöka hinna träna innan jag går hem, så jag somnar gott inatt.

RSS 2.0