Resfeber

Nu är det nära, imorgon åker vi mot Stockholm för att på tisdag åka vidare till Thailand :) känns helt underbart, men också lite konstigt att släppa allt på jobbet i 2 veckor.

Har hunnit få massor av julkänslor sen sista inlägget. Varit på årets första och troligtvis ända julkonsert och det var helt underbart. Marie Sernholt, Andreas Johnsson, Lasse Kroner och Elisabeth bjöd på en helt fantastisk konsert med massa bra jullåtar. Har idag också hunnit med jamtli julmarknad som är ett måste varje år. Älskar alla mysiga små stånd med allt från tunnbröd, ostar, tomtar till mössor, halsdukar och det bästa kolbullarna :) Detta år var även mosters familj, mamma, bror och Maria med så himla mysigt. Fick äran att åka häst och släde med barnen vilket kommer bli en ny tradition på julmarknaden :)

Har också hunnit med att fira min kära mamma som fyllt 40 år och igår hade hon öppet hus och det var fullt hus hela dagen lång. Grattis igen världens bästa mamma!!! <3

Ne nu ska här packas klart, och jag har känslan av att det även denna gång kommer att slinka ner lite för många klänningar i resväskan. Men hellre för mycke än för lite :)

Bjuder på några bilder sen sist!



RSS 2.0