Veckan som gått

Nu var det fredag igen, så himla skönt att få helg och snart sommarlov. I veckan har jag pluggat klart det sista för denna termin, känns jäkligt skönt. Tisdagen blev det lite fest med jenny, matilda, sara, mathias, niklas, petter, robin, kalle och många fler. Vi spelade brännboll i det fina vädret och sedan drog vi oss ner emot staden och landade hemma hos niklas där det blev lite lek och prat. Väldigt lyckad kväll, men var dock lite trött på morgonen när jag skulle upp på klassens dag och spela brännboll. På kvällen gick jag, matilda och charlott på news och myste i det fina vädret. och igår så var jag med min älskling hela dagen, vi köpte först jordgubbar och gick ner till badhusparken och åt upp dom, väldigt goda var dom. På kvällen gick jag och Nessa först och hälsade på Lena( hon vi köpte nessa av) och lekte med syskonen så hon var helt slut när hon kom hem. Senare på kvällen gick jag, mathias och nessa såkart ut för att kolla lite på stan. Många fulla studenter och mycket skratt blev det när vi kom på österäng, väldigt mysig dag. Idag har jag vart på skolan och sedan jobbat, och nu ska jag gå på pause med matilda och emma och mysa hela kvällen lång.
ha en bra kväll allihopa

Bal kort

Här kommer det lite kort ifrån balen

  

laddar upp fler kort lite senare orkade inte lägga in alla nu.

Bal

Igår var det bal, väldigt lyckad och trevlig kväll. Det var mycket folk och god mat med mycket skratt och dans. skit kul kväll och jag lägger in kort lite senare.
god natt

Mys dag!

Idag har jag haft nationella prov i engelska, gick väl sådär och får väl hoppas påd et bästa=) efter skolan tog jag och nessa en promenad och när vi kom hem visade det sig att hon inte vill gå in så vi lekte lite på gården, tills hon blev trött och gick till dörren och ville in. Sen kom carlott så vi gick ner och skulle kolla på PC balen, mycket fina människor, med fina klänningar och håruppsättningar. Håller på att längta ihjäl mig till våran bal men som tur är den på onsdag, testade klänningen idag och detta kommer bli perfekt=)
Efter våran titt på de snygga bal människorna gick vi till matilda och fikade, myste, pratade och skrattade tills det var dags att gå hem. Så nu funderar jag på att lägga mig, så jag är pigg imorgon när jag ska jobba.
god natt

Spanien med tjejerna

Nu är vi äntligen på väg tjejer, biljetterna är köpta och lägenheten är bokad. Jag är lycklig och längtar som sjutton. den 4 augusti åker vi tåget ner till stockholm och den 5 bär det av emot spanien. Med mina tjejer i en hel veckan i solen och i havet, på barer och äta god mat. det ska bli underbart.  nu ska jag på italienska vilöket jag inte var så sugen på men men.

hej svejs

RSS 2.0